Dôležitá informácia pre trasu Dover - Calais

Od manažmentu prístavu "Dover Harbour" sme dostali list s informáciami v súvislosti s prevádzkou trajektov, tieto sa vzťahujú na všetky trajektové služby prevádzkované v prístave Dover.

COVID-19 má za následok zníženie objemu prepravy na všetkých trasách, čo viedlo k tomu, že manažment prístavu "Dover Harbor" zvýšuje poplatok všetkým prepravným spoločnostiam - oznámenie o zvýšení poplatkov sa týka všetkých prepravných spoločností a všetkých typov nákladov o 5 GBP (6,00 EUR pre zákazníkov platiacich v eurách).
Táto zvýšená sadzba je platná od 19. júla 2020 a vzťahuje sa na nákladné vozidlá, prívesy, vozidlá bez prívesov alebo dodávky, ktoré prechádzajú cez prístav Dover.

Keďže VIALTIS bude ovplyvnený týmto dodatočným poplatkom, ako každý iný hráč na trhu, od tohto dátumu bude fakturovať svojim zákazníkom tento nový poplatok v plnej výške (5 GBP alebo 6 EUR).

Chceli by sme využiť túto príležitosť a poďakovať sa Vám za pochopenie, stálu podporu a lojalitu. Pripomíname Vám, že nás môžete v prípade ďalších otázok kontaktovať, sme Vám k dispozícii.